headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

OutSight heeft ons fantastisch op weg geholpen met goede (budget) tips en een logisch reisplan.

 

We zijn net terug uit Ecuador. Wat een fantastisch land, wat een mooie reis hebben we gemaakt.

OutSight heeft ons fantastisch op weg geholpen met goede (budget) tips en een logisch reisplan. Top!

— Mascha Burema, Amsterdam - Ecuador

We hebben een prachtige reis gehad en hebben je regelmatig geprezen. Je hebt echt naar ons geluisterd en mede hierdoor is het fantastisch geweest!

 

We hebben een prachtige reis gehad en hebben je regelmatig geprezen. Je hebt echt naar ons geluisterd en mede hierdoor is het fantastisch geweest!

Er is heel goed geluisterd naar onze wensen! We waren iedere keer verbaasd dat het zo perfect was. Dit hebben we vaak anders meegemaakt.

 

In het hotel in Cuenca (Santa Monica) adviseerden ze ons om voor 4 dollar extra een kleinere en snellere bus te nemen. Dit zou veiliger zijn….Het werd de engste rit uit de reis….niet doen en gewoon de grote bus nemen.

 

Dan wil ik ook nog graag vermelden dat we een fantastische chauffeur (Cesar) hadden. Wij spreken een klein beetje Spaans en hij nog minder Engels maar hij heeft ons geweldig verzorgd. Niets was hem teveel en hij voegde zelf dingetjes toe aan de reis. ’s Avonds deelden we foto’s via de app met hem en niet onbelangrijk…hij reed veilig 😊.

 

— Anneke & Rinus, Nijverdal - Ecuador

Wat een bijzondere reis hebben wij gemaakt!

 

Wat een bijzondere reis hebben we gemaakt, en wat hebben we veel gezien. Hier gaan we nog lang van nagenieten!

Dank voor alle hulp bij het samenstellen van de reis & alle tips.  Vooral Otavalo vonden we een goed idee waar we zelf misschien niet zo snel opgekomen waren, erg gezellig & bijzonder!

We hebben al vaker met jullie gereisd en ook dit keer zijn we niet teleurgesteld: fijne hotels, goede auto en een logisch samengesteld programma.

 

Tot de volgende keer maar weer!

— Martijn & Hanneke - Ecuador

Zoals ieder jaar weer perfect geregeld!

Graag willen we jullie enorm bedanken voor de prachtige reis naar Peru in oktober. Zoals ieder jaar was alles weer perfect geregeld en georganiseerd! Super bedankt! Het was een geweldige ervaring waarvan we nog lang zullen nagenieten.

Enorm bedankt voor alle hulp,

Tot volgend jaar!

— Laura en Dennis, Zaanstad - Peru

Contact
close slider