headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Stadstour door koloniaal Quito

Ecuador excursie Quito

Deze excursie neemt je mee naar het hart van het koloniale Quito. Het begint met een bezoek aan het centrale plein, ‘Plaza de Independencia’. Hier vind je een standbeeld ter ere van de onafhankelijkheid in Ecuador.

 

Aan de rand van het plein pronken meerdere gebouwen, waaronder het presidentiële paleis, de kathedraal en de El Sagrario kerk. Je brengt ook een bezoek aan de kerk ’La Compañia de Jesús’ (gebouwd in 1605), een van de meest bekende en mooiste kerken van Quito met vergulde altaars en veel bladgoud. De Moorse invloeden zijn te zien in het motief dat in de zuilen en het plafond is gekerfd.

 

Daarna ga je naar de kerk en het klooster van San Francisco (gebouwd in 1535). Dit is de oudste kerk van Ecuador, waar het vergulde hoofdaltaar een van de spectaculairste voorbeelden is van barok beeldhouwwerk. Er is ook een mooie collectie van kunst zoals schilderijen, sculpturen en meubels gedateerd uit de 16e eeuw. Tenslotte rijd je naar het hoogste uitkijkpunt van de stad. Vanaf de ’El Panecillo’ heuvel heb je een indrukwekkend uitzicht over Quito.

 

inbegrepen: transfer van en naar het centrum van Quito en een Engelssprekende gids

 

niet inbegrepen: vervoer van je hotel naar het startpunt en terug en entreegelden (ca. 8 Usd p.p.)

 

vanuit: Hotel Reina Isabel in Quito
duur: ongeveer 3 uur
aanvang: maandag t/m zaterdag tussen 07:45 – 08:30 uur verzamelen en zondag tussen 14:00 – 14:30 uur
vertrek: dagelijks
privé/groep: seat-in, in internationale groep

 

Suggestie 1: Het is ook mogelijk deze excursie individueel te maken! De prijs is dan: € 66,- p.p. (inclusief vervoer per privé-transfer vanaf je hotel en terug, gids en wél incl. entreegelden)


Suggestie 2:
Deze excursie is goed te combineren met de individuele Excursie naar de evenaar en wordt dan een hele-dagexcursie, individueel. De prijs: €110,- p.p. (inclusief vervoer naar Quito en La Mitad del Mundo en terug, gids en entreegelden)


Prijs € 50,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider