headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Naar Cajas National Park

Ecuador excursie, Cajas

Slechts 30 minuten van Cuenco gelegen vind je Cajas National Park: een paradijs voor vogelspotters en wandelaars. Het staat bekend om de vele prachtig lagunes en meren die schitteren naast het ruwe land.

 

De excursie begint met een wandeling van ruim een uur door het lager gelegen nevelwoud. Vogels als de reuzenspitssnavel, meespitpit, een bijzonder soort bergtoekan en de betoverende kolibries zijn hier volop aanwezig. Daarna maak je een drie uur durende pittige wandeling (‘gematigd niveau’) door toendravegetatie en een indrukwekkend, sprookjesachtig ‘Lord of the Rings’-bos vol ‘papierbomen’, rond het gletsjermeer.

 

De toer zal eindigen met een lunch in een lokaal restaurant, waar je kan genieten van onder andere vers gevangen forel en andere lokale delicatessen. Hierna word je door een busje opgehaald en kan je tijdens de weg terug naar je hotel nog het panoramische uitzicht van Cajas National Park bewonderen.

 

inbegrepen: vervoer van en naar het park, Spaans- & Engelssprekende gids, entreegelden en lunch

 

vanuit: je hotel in Cuenca

aanvang: 8 uur ‘s ochtends

vertrek: dagelijks

duur: hele dag

privé/groep: seat-in, in internationale groep (minimaal 4 personen)

Tip: het weer in Cajas kan zeer wisselvallig zijn, waardoor zowel warme (regen)kleding als zonwerende producten & een waterfles worden aangeraden om mee te nemen! Let op: omdat je op deze dag flink veel wandelt in een hooggelegen gebied (tot zo’n 4000 meter!), moet je redelijk fit zijn om aan deze excursie deel te nemen! Trek ook goede wandelschoenen aan!


Prijs € 72,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider