headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Yarina Eco Lodge, diep in de Amazone

Quito - Coca - Yarina - Coca - Quito

6 dagen, 5 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Ecuador bouwsteen, Yarina

Deze Amazone bouwsteen brengt je naar de comfortabele Yarina Eco Lodge. Deze lodge in het gebied van de Napo River, midden in het Ecuadoriaanse Amazone-regenwoud, dieper in het oerwoud dan de Yacuma Lodge, waardoor de kans op het zien van dieren groot is. Geniet van de natuur bij het Yasuni National Park en de jungle-geluiden bij een kampvuur.

 


Dag 1: transfer naar vliegveld, vlucht van Quito naar Coca, per boot naar de lodge
Dag 2: Yarina Lodge, diverse excursies vanuit de lodge
Dag 3: Yarina Lodge, diverse excursies vanuit de lodge
Dag 4: Yarina Lodge, diverse excursies vanuit de lodge
Dag 5: transfer met boot naar Coca, dan busticket (tocht van ongeveer 10 uur) of vlucht van Coca naar Quito
Dag 6: einde van deze bouwsteen

 

Prijs vanaf € 909,- p.p. per bus van Coca naar Quito
Prijs vanaf € 1035,- p.p. vlucht van Coca naar Quito

Inbegrepen: 4 overnachtingen in de lodge, transfer in Quito, binnenlandse vlucht, transfers met auto en boot, op dag 5 busticket Coca – Quito OF vliegticket Coca – Quito, Engelssprekende gids, lokale gids, maaltijden vanaf het diner op dag 1 tot en met ontbijt op dag 5 en alle excursies vanuit de lodge

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, luchthavenbelastingen en entree Nationaal Park (20 $)

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Let op: minimaal 2 personen

 

Reiscode: ECJ002

Ecuador hotel, Yarina LodgeYarina is een unieke plek waar je veel mogelijkheden hebt om van de jungle te genieten. De 20 bungalows zijn in Quechua stijl gebouwd van natuurlijke producten zoals bamboe. In de lodge is ongeveer 8 uur per dag elektriciteit (ca. 08.00-12.00 & 18.00-22.00).

 

 

Lees hier meer over onze jungle-lodges en/of ook de algemene informatie over onze hotels in Ecuador.

Dag 1: transfer naar vliegveld, vlucht van Quito naar Coca, transfer per boot naar de lodge
Deze bouwsteen begint met een transfer naar de nationale luchthaven in Quito, waarna je een prachtige vlucht van slechts een half uurtje naar El Coca maakt. Deze staat heet eigenlijk Puerto Francisco de Orellana, ligt aan het punt waar de rivieren Coca en Napo samenvloeien en wordt in de volksmond Coca of El Coca genoemd!Deze vluchten gaan dagelijks, behalve bij slechte weersomstandigheden. Vanuit Coca volgt een prachtige boottocht van ongeveer een uur per gemotoriseerde kano naar de Yarina Lodge.

 

Dag 2, 3 & 4: Yarina Lodge, diverse excursies vanuit de lodge
Vanuit de Lodge staan vele activiteiten dagelijks op het programma, waardoor je dieren zoals de tapir, grote kleurrijke vlinders, apen, papegaaien en kaaimannen kunt bekijken in hun eigen natuurlijke omgeving. Wat dacht je van een wandeltocht over de Tucan Trail waarbij je de grote verscheidenheid aan medicinale planten en dieren van de Quichuas gemeenschap ontdekt?

 

Of ga piranha’s vissen, maak een kanotocht over de Napo rivier, bezoek een inheemse familie van de autochtone Quichuas del Oriente gemeenschap en maak een wandeling waarbij je vogels en vlinders zult zien zoals je ze nog nooit gezien hebt!

 

Dag 5: transfer met boot naar Coca, van Coca naar Quito per bus (ca. 10 uur) of vlucht
Op de laatste dag van deze bouwsteen reis je eerst weer per kano naar El Coca, waar je op de bus naar Quito stapt. Deze busreis duurt zo’n 8 tot 10 uur. Je kunt ook per vliegtuig terug van Coca naar Quito in plaats van een terugreis per bus.  Je overnacht vanavond in Quito!

 

Dag 6: einde van deze bouwsteen
Vandaag eindigt deze bouwsteen en kan de rest van je reis door Ecuador beginnen.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider