headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Pinan trekking

Quito - Iruginchu - Yanacocha - Burrococha - Otavalo / Quito

4 dagen, 3 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Tijdens deze trekking kom je pas echt het lokale leven tegen; onder leiding van een professionele Engelssprekende privé-gids maak je een tocht ‘off the beaten track’ waarbij de natuur én de lokale bevolking centraal staan. De Pinan Trekking is een onvergetelijke en vrij onbekende tocht door een gebied van zeer uiteenlopende landschappen; heldere meren, besneeuwde bergtoppen, groene weiden, schitterende wouden en hoge vulkanen.

 

Deze lichte trekking tot een hoogte van 4300 meter, in het gebied ten noorden van Quito is ideaal voor reizigers met een normale conditie die kennis willen maken met trekking. Met een beetje geluk zie je de mystieke condor boven je hoofd zweven.

 

 


Dag 1:  vertrek uit Quito, start trekking naar Iruginchu
Dag 2: trekking, kamp bij het meer van Yanacocha
Dag 3: trekking, via de top van de Yanahurco vulkaan naar het kamp bij de meren van Burrococha
Dag 4: trekking, naar het Hacienda Hospital waar in warmwaterbronnen gezwommen kan worden. Hierna reis je terug naar Otavalo of Quito, einde bouwsteen

Prijs vanaf € 732,- p.p. bij 4 personen
Prijs vanaf € 1140,- p.p. bij 2 personen

Inbegrepen: accommodatie in tenten tijdens de trekking, Engelssprekende gids, maaltijden vanaf de lunch op dag 1 tot en met de lunch op dag 4, paarden en paardendrijvers voor de bagage en equipement tijdens de trekking en privé vervoer Quito-Iruguincho en Hacienda Hospital -Otavalo of Hacienda Hospital – Quito

 

Niet inbegrepen: slaapzak, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven en fooien

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Let op: genoemde prijzen zijn van toepassing bij minimaal 2 personen.

 

Periode: gehele jaar

 

Categorie: licht

 

Reiscode: ECT001

 

Tijdens een trekking overnacht je in tenten op kampeergelegenheden waar toilet- en douchefaciliteiten geïmproviseerd zijn aangelegd.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Ecuador.

Een onvergetelijke en vrij onbekende tocht door een gebied van zeer uiteenlopende landschappen; heldere meren, besneeuwde bergtoppen, groene weiden, schitterende wouden en hoge vulkanen. Deze lichte trekking tot een hoogte van 4300 meter, in het gebied ten noorden van Quito is ideaal voor reizigers met een normale conditie die kennis willen maken met trekking.

 

Met een beetje geluk zie je de mystieke condor boven je hoofd zweven. Je kunt kiezen of je na deze bouwsteen teruggaat naar Quito of dat je doorreist naar Otavalo.

 

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider