headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De warmwaterbaden van Papallacta

Papallacta

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 105,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Ecuador bouwsteen Papallacta

Deze bouwsteen is ideaal om aan je Ecuador reis toe te voegen als je even helemaal tot rust wilt komen, en een ideale tussenstop voor, of na je verblijf in de jungle! Het kleine dorpje Papallacta ligt op een hoogte van 3.300 meter in het Andes-gebergte en in deze streek vind je een verzameling van prachtige thermale baden. Je kunt hier genieten van het uitzicht op de bergen, terwijl je volledig tot rust komt in het warme water dat vanuit de grond in de baden stroomt. Daarnaast kun je in de omgeving van Papallacta mooie wandelingen maken.

 

Papallacta ligt op ongeveer een uur rijden van de hoofdstad Quito en is de toegangspoort naar het regenwoud van Ecuador. Een ideale tussenstop voor of na je verblijf in de jungle, of op weg naar de indianenmarkt van Otavalo!


Dag 1: aankomst in Papallacta, mogelijkheid tot verblijf in de warmwaterbaden of wandelen in de omgeving, overnachting
Dag 2: mogelijkheid tot wandeling of verblijf in de warmwaterbaden, einde bouwsteen

Prijs € 105,- p.p.

Inbegrepen: 1 hotelovernachting inclusief ontbijt

 

Niet inbegrepen: vervoer naar Papallacta, maaltijden en drankjes

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: ECM003

 

Vervoer: we bieden deze bouwsteen aan zonder vervoer, omdat er verschillende manieren zijn om naar Papallacta te reizen. Deze bouwsteen is perfect in te passen in je reis per openbare bus naar of vanaf de jungle, je stapt dan uit bij de bushalte langs de doorgaande weg. Natuurlijk kunnen we ook een transfer per privé-auto van of naar Quito of Otavalo voor je regelen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Je overnacht in het luxe hotel Thermas de Papallacta Spa & Resort. Dit zeer comfortabele hotel is gebouwd direct bij de warmwaterbaden van Papallacta, die als de mooiste van Ecuador worden beschouwd. Het resort zelf heeft ook een groot aanbod aan waterbaden, zodat je zo vanuit je kamer het warme water in kunt stappen!

 

Het Resort heeft een gezellige bar & een restaurant met internationale gerechten. In de Spa zijn diverse schoonheid- en ontspanningsbehandelingen beschikbaar.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Ecuador.

 

Ecuador hotels Papallacta Ecuador hotels Papallacta, kamerEcuador hotels Papallacta, bad

 

 

 

 

 

 

 

Dag 1:  aankomst in Papallacta
Afhankelijk van je aankomsttijd kan je er vandaag voor kiezen om een wandeling te maken door het nabijgelegen natuurreservaat van Papallacta, of de middag te gebruiken om volledig te ontspannen in de spa. Er worden wandeltochten georganiseerd met lokale gidsen om de unieke flora en fauna van de omgeving te ontdekken. Overal vind je riviertjes en watervalletjes en met mooi weer heb je prachtig uitzicht op de besneeuwde vulkaantoppen.

 

Als je ervoor kiest om naar de Spa te gaan, biedt het resort verschillende schoonheidsbehandelingen aan, zoals aromatherapie, massages, lichaamsbehandelingen met modder en klei of zelfs chocolade en nog veel meer. In de avond kun je gezellig van een drankje genieten in de bar. Je zult je hier zeker niet vervelen!

 

Dag 2: vertrek vanuit Papallacta, einde bouwsteen
Na het ontbijt kan je, afhankelijk van je vertrektijd en verdere plannen, ook vandaag de wandeling maken of lekker dobberen in het warme water. Hierna eindigt deze bouwsteen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om een dagje langer in dit prachtige hotel te verblijven.

Prijs € 105,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider