headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing Quito

Quito

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 89,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Ecuador bouwsteen Quito

Deze bouwsteen is een ideaal begin van je rondreis! Na aankomst op het vliegveld van Quito word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee overnachtingen. In deze bouwsteen, een startpakket,  zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!


Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je hotel
Dag 2: vrije dag in Quito
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs € 89,- p.p.

Inbegrepen: transfer van het vliegveld naar hotel en 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden en excursies

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: ECA001

Tijdens je verblijf in Ecuador reserveren we centraal gelegen middenklasse hotels, je kamer heeft een badkamer met eigen douche en toilet. Veel van onze hotels in Ecuador hebben een gemoedelijke, koloniale sfeer.

 

OutSight biedt in enkele plaatsen meerdere accommodaties aan, waardoor het soms al tegen een kleine toeslag mogelijk is om te kiezen voor een hotel met net wat meer comfort. In je reisvoorstel kun je de standaard accommodaties afwisselen; af en toe een wat luxer verblijf of een bijzonder hotel verhoogt het reisplezier van de gehele reis, we adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden qua locatie, comfort, prijs en sfeer!

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Ecuador.

Excursie naar de evenaar bij Quito

Prijs € 33,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Ecuador excursie Naar de Evenaar

Een bezoek aan Ecuador is niet compleet zonder dat je de evenaar hebt gezien! Ecuador, wat letterlijk ‘evenaar’ betekent, heeft zijn naam te danken aan de ligging op deze middenlijn van de wereld.

(meer…)

Stadstour door koloniaal Quito

Prijs € 50,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Ecuador excursie Quito

Deze excursie neemt je mee naar het hart van het koloniale Quito. Het begint met een bezoek aan het centrale plein, ‘Plaza de Independencia’. Hier vind je een standbeeld ter ere van de onafhankelijkheid in Ecuador. (meer…)

Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je hotel
Na aankomst op de luchthaven na de lange vliegreis, zul je blij zijn dat er iemand op je staat te wachten om je naar je hotel voor de eerste 2 nachten te brengen. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je nog even de stad in.

 

Dag 2: vrije dag in Quito
Je vrije dag in Quito kun je ideaal gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur om je voor te bereiden op de rest van je reis. Je verblijft in een gezellig hotel in het rustige gedeelte van het moderne Quito. Vanaf Guapulo met haar kerk en klooster uit de 17-e eeuw heb je een schitterend uitzicht over de stad en de omringende vulkanen!

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt kan de verdere reis door Ecuador beginnen! De meeste reizigers boeken na enkele dagen in Quito de bouwsteen naar Otavalo, op bezoek bij de indianen of het Amazone avontuur in Yacuma Lodge.

Prijs € 89,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider