headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Bellavista Cloud Forest Reserve

Quito - Bellavista Cloud Forest Reserve - Quito

2 dagen, 1 nacht

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Ecuador bouwsteen, Bellavista Cloud Reserve

Op slechts enkele uren rijden van Quito ligt het prachtige Bellavista Cloud Forest Reserve. Voor natuurliefhebbers is dit park een waar paradijs vol zeldzame planten en unieke vogels. Je verblijft in de Bellavista Cloud Forest Lodge, de enige lodge in dit park. In de tuin van de lodge vind je vele kolibries en vlinders, die afkomen op de bakjes met zoetigheid in de tuinen. De lodge heeft prachtige wandelingen uitgezet in het park, en dieper in het park vind je maar liefst vier watervallen.

 


Dag 1:  vroege transfer van je hotel in Quito naar Bellavista Cloud Forest, overnachting in de lodge
Dag 2:  Bellavista Cloud Forest Lodge, in de middag transfer terug naar Quito, einde bouwsteen

OF

Dag 1:  vroege transfer van je hotel in Quito naar Bellavista Cloud Forest, overnachting in de lodge
Dag 2:  Bellavista, vrije dag & wandelingen
Dag 2:  Bellavista Cloud Forest Lodge, in de middag transfer terug naar Quito, einde bouwsteen

Prijs vanaf € 285,- p.p. bij 2 dagen/1 nacht
Prijs vanaf € 389,- p.p. bij 3 dagen/2 nachten

Inbegrepen: 1 (of 2) overnachtingen in de lodge in privé-kamer, vervoer van en naar Quito, Engelssprekende gids tijdens wandelingen, 5 of 8 maaltijden vanaf het ontbijt op dag 1 tot en met lunch op dag 2 (of dag 3)

 

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven en fooien

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: ECJ010

De Bellavista Eco Lodge is een sfeervolle accommodatie midden in een van de nevelwouden van Ecuador. Vanuit je kamer heb je prachtig uitzicht over het ‘Cloud Forest’, met de vele vogels en intens groene vegetatie. De maaltijden in het restaurant (met uitzicht!) zijn inbegrepen.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Ecuador.

Dag 1: vroege transfer van je hotel in Quito naar Bellavista Ecolodge, overnachting in de lodge
Je vertrekt ’s morgens om 6.30 vanuit je hotel in Quito. Onderweg kun je stoppen voor foto’s van de vulkanen, de prachtige bomen en het nevelwoud. Na aankomst in de Bellavista Lodge kun je eerst van een smaakvol ontbijt genieten, voor je de eerste wandeling maakt. Hierna is het tijd voor de lunch in het prachtige restaurant met uitzicht rondom over de omgeving.

 

In de middag maak je een tweede wandeling onder begeleiding van een gids, waarbij je veel zult leren over de lokale flora & fauna. Hierna kun je nog zelf ronddwalen in de omgeving van de lodge, of genieten in een hangmat van de geluiden om je heen. ‘s Avonds staat er een heerlijk diner voor je klaar!

 

Dag 2: Bellavista Nevelwoud, in de middag transfer terug naar Quito, einde bouwsteen
Voor het ontbijt kun je een korte wandeling maken. Daarna staat er een langere wandeling op het programma, op zoek naar vogels of zwemmen bij de watervallen. Onderweg kun je zelfs een toekan tegenkomen! Begin van de middag ben je weer terug bij de lodge voor je lunch, en daarna is het tijd om terug te gaan naar Quito.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om nog een dagje langer in het park te verblijven! De meeste reizigers boeken na enkele dagen in de Bellavista Lodge de bouwsteen naar Otavalo, op bezoek bij de indianen of naar de Highlights van Ecuador.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider