headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Ecuador bouwstenen:

Reis langs vulkanen & jungle rond de evenaar in Ecuador & de Galapagos!

Je kunt het Amazoneregenwoud ontdekken in je eigen sfeervolle cabaña, direct aan de Napo-rivier. Je kunt heerlijk slenteren door pittoreske dorpjes op weg naar kleurrijke indianenmarkten en de spectaculaire treinreis bij Devil’s Nose maken, zigzaggend door de bergen! Een rit met de lokale bus zal zeker de nodige indruk maken! Of zie je jezelf liever op een Galapagos cruiseboot?


16 bouwstenen

Ecuador bouwsteen Quito

Easy Landing Quito

3 dagen, 2 nachten

€ 89,- p.p.

Deze bouwsteen is een ideaal begin van je rondreis: op het vliegveld van Quito word je opgehaald en naar je hotel gebracht voor de eerste twee overnachtingen in deze sfeervolle, koloniale hoofdstad van Ecuador.

lees verder »
Ecuador Guayaquil bouwsteen

Easy Landing Guayaquil

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 99,- p.p.

Een handig begin van je rondreis: je wordt op het vliegveld opgehaald en naar je hotel gebracht voor de eerste twee overnachtingen in Guayaquil, een moderne en zakelijke stad in het zuiden van Ecuador.

lees verder »
Ecuador bouwsteen highlights

Korte rondreis langs de Highlights van Ecuador

9 dagen, 8 nachten

vanaf € 950,- p.p.

Korte rondreis per privé-auto met chauffeur reis je langs de hoogtepunten van Ecuador: het prachtige Cotopaxi, het gezellige stadje Baños, een treinrit met de Devil’s Nose, zigzaggend door de bergen en Cuenca; een sfeervolle koloniale stad met de Inca ruïnes van Ingapirca.

lees verder »
beste reistijd Ecuador

Het hoogland van Ecuador: vulkanen, kratermeren en koloniale steden

8 dagen, 7 nachten

vanaf € 483,- p.p.

Een perfecte combinatie van een rondreis per privé-auto met chauffeur èn het openbaar vervoer! Je bezoekt dezelfde hoogtepunten als bij ‘Highlights’ bouwsteen, maar reist een deel van de reis per openbaar vervoer.

lees verder »
Ecuador bouwsteen, Otavalo

Otavalo, op bezoek bij de indianen

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 43,- p.p.

Het gemoedelijke stadje Otavalo staat vooral bekend om de traditionele markt. Op de grote zaterdagmarkt komt de lokale bevolking van heinde en verre om hun waar te slijten. Je overnacht in Otavalo, zodat je ’s morgens al heel vroeg de markt op kunt!

lees verder »
Ecuador bouwsteen Papallacta

De warmwaterbaden van Papallacta

2 dagen, 1 nachten

€ 105,- p.p.

Deze bouwsteen is ideaal om aan je reis toe te voegen als je even helemaal tot rust wilt komen. De warmwaterbronnen van Papallacta liggen in het Andes-gebergte, een ideale tussenstop voor, of na je verblijf in de jungle of op weg naar Indianenstad Otovalo!

lees verder »
beste reistijd Ecuador

Amazone avontuur in Yacuma Lodge

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 320,- p.p.

Midden in het Ecuadoriaanse Amazone-regenwoud ligt de Yacuma Lodge. Vanuit Quito reis je af naar dit spectaculaire gebied om trekkings, kanotochten, wandelingen en goudzoektochten te maken. Het verblijf in de lodge is zeker een unieke en mooie ervaring!

lees verder »
Ecuador bouwsteen, Yarina

Yarina Eco Lodge, diep in de Amazone

6 dagen, 5 nachten

vanaf € 909,- p.p.

Diep in het Amazone regenwoud ligt de Yarina Eco Lodge. Deze lodge ligt bij het Yasuni National Park, diep in de jungle, waardoor de kans op het ‘spotten’ van dieren erg groot is (groter dan in de Yacuma Lodge).

lees verder »
Ecuador bouwsteen, Bellavista Cloud Reserve

Bellavista Cloud Forest Reserve

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 285,- p.p.

Het Bellavista Cloud Forest Reserve is een paradijs voor vogelliefhebbers, op slechts enkele uren rijden van Quito. Je verblijft in de enige lodge in dit park: de Bellavista Ecolodge, een fantastische ervaring!

lees verder »
Ecuador, Amazone cruise bouwsteen

Amazone cruise over de Napo rivier per Manatee Amazon Explorer

4 dagen, 3 nachten

€ 2299,- p.p.

Maak nu een meerdaagse cruise over de Napo River dwars door het Amazone regenwoud te maken! Tijdens deze cruise met de Manatee Amazon Explorer maak je wandelingen, kanotochten en leer je het leven op het water en aan de kant van de rivier in het Amazone gebied kennen.

lees verder »

Pinan trekking

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 732,- p.p.

Een mooie, relatief lichte trekking door een fantastisch landschap in de regio ten noorden van Quito; heldere meren, besneeuwde bergtoppen, groene weiden, schitterende wouden en hoge vulkanen. Een prachtige ervaring.

lees verder »
Ecuador trekking Cotopaxi

Cotopaxi en Quilotoa trekking: vulkanen en kratermeren

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 644,- p.p.

Een prachtige trekking op grote hoogte waarbij je langs meerdere vulkanen wandelt met steeds een ander waanzinnig uitzicht! De kleine, niet-toeristische dorpjes zullen een hoogtepunt van deze trekking zijn!

lees verder »
beste reistijd Ecuador

Puerto Lopez & Isla de la Plata: klein Galapagos

4 dagen, 3 nachten

€ 210,- p.p.

Een ideale combinatie tussen strand en natuur! Puerto Lopez ligt aan de Pacifische oceaan, vlakbij het Machalilla NP en Isla de la Plata, ook wel ‘The Poor Man’s Galapagos’ genoemd.

lees verder »
beste reistijd Ecuador

Galapagos eilandhoppen

6 dagen, 5 nachten

vanaf € 1485,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen vaar je met de motorboot ‘Serenity’ rond de Galapagos, je overnacht óp de eilanden, bijna iedere dag vaar je naar een ander eiland! Je maakt vele trips en wandelingen, een avontuurlijke en relatief voordelige manier om de Galapagos eilanden te verkennen!

lees verder »
Ecuador bouwsteen, Gapalagos cruise, Darwin cruise

Cruisen langs de Galapagos eilanden

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 1553,- p.p.

De Aida Maria is een kleine, comfortabele, klassieke motorboot, ideaal voor een cruise langs de Galapagos eilanden, je slaapt op de boot! Je vliegt eerst naar het eiland Baltra, dan ga je aan boord van het jacht. Je kunt kiezen uit een 4, 5 of 8-daagse cruise. Een onvergetelijke ervaring!

lees verder »
Ecuador-Galapagos, cruise

Galapagos: cruise per catamaran

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 2005,- p.p.

De Anahi is een eersteklas catamaran met veel comfort. Een catamaran biedt een extra stabiele en relaxte cruise! Vanaf de boot maak je wandelingen op de eilanden, kies voor een cruise van 8 dagen, 5 dagen of 4 dagen, en verken op een luxueuze manier de Galapagos!

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider